Новини

Збірна лікарів Київщини – віце чемпіони “Різдвяного Кубку друзів 2020”

25 грудня 2020 року у затишному манежі тренувальної бази ФК Динамо Київ відбувся масштабний футбольний турнір, що об’єднав друзів різних спеціальностей.

Так, музиканти, лікарі, будівельники, адвокати, військові, міські голови зустрілись, щоб підтримати один одного, підвести підсумки року, що минає і побудувати плани на майбутнє.

Взагалі цей турнір пройшов під гаслом будівництва, наші будівельники створюють не лише чудові будинки, так, вони в обличчі Футбольної асоціації будівельників України (ФАБУ) разом з ФК Маестро, взяли участь у розбудові цього турніру, а як показали матчі – чудово вибудовали свої захисні редути на футбольному полі і в результаті не поступились в жодному з поєдинків, звівши їх в нічию.

І будівельники, і збірна команда зірок шоу-бізнесу, і лікарі, і команда адвокатів, і військові, і міські голови – всі цього дня зробили все, щоб побудувати чудову атмосферу свята, дружби і єднання.

Команда лікарів

Команди були розподілені на 2 групи по 3 команди. Лікарі потрапили до групи В до команд будівельників і адвокатів.

Збірна лікарів Київщини – Збірна адвокатів Київщини 2:0. Голи: Тимофій Семенюк, Михайло Палічук.

Збірна лікарів Київщини – Збірна будівельників України 1:1

Лікарі вибороли 1 місце у групі і у фінальному поєдинку зустрілись зі старими друзями-артистами, захопливий і напружений поєдинок закінчився з рахунком 1:0 на користь ФК Маестро.

Положення команд:

1 місце – ФК Маестро

2 місце – Збірна лікарів Київщини

3 місце – Збірна міських голів України

4 місце – Збірна будівельників України

5-6 місце – ФК Армія і Збірна адвокатів Київщини

До складу збірної лікарів Київщини на Кубку друзів увійшли: Артем Оберняк, Володимир Шматалюк, Олександр Бабушкін, Валерій і Сергій Данчуки, Тимофій Семенюк, Віктор Корнієнко, Ігор Боровик, Олександр Міхньов, Володимир Олексюк, Сергій Шамраєв, Володимир Качаленко, Олександр Балицький, Антон Степура, Андрій Бойко, Євген Слєпов, Юрій Овсянніков, Микола Іщук, Михайло Палічук та Владислав Ларін.

Команда лікарів Київщини дякує організаторам змагань ФК Маестро та Футбольній асоціації будівельників України і особисто Владу Сотнікову і Володимиру Свірському, а також всім друзям і партнерам турніру.

Душевне і оптимістичне завершення складного 2020 року. Попереду багато планів і цікавих спільних проетів, які ми обов’язково побудуємо на найвищому рівні!

Євген Слєпов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *