Новини

У Вишневому відбудеться міжнародна товариська футбольна зустріч на підтримку медиків, що ведуть боротьбу з Covid-19

Наприкінці серпня до столиці України приїздить турецька делегація. Представники різних професій, що люблять і вміють грати у футбол, мають бажання ознайомитись з атмосферою і культурними пам’ятками древнього Києва.

В рамках своєї подорожі, хлопці з Antaliya Soccer Team проведуть товариський футбольний поєдинок зі збірною командою лікарів України Мастерс.

Antaliya Soccer Team

Затишна і сучасна арена у м.Вишневому вже не вперше відчинить двері для міжнародної зустрічі такого рівня.

29 серпня, у суботу о 10 00 на стадіоні “Центральний” (Київська область, м.Вишневе, вул.Європейська, 27) відбудеться футбольний поєдинок на підтримку медиків, що ведуть боротьбу з Covid – 19.

Хвороби і пандемії не мають кордонів, як не мають кордонів і дружні стосунки, українські лікарі з великим задоволенням приймуть у себе друзів з Туреччини.

Футбольний поєдинок відбудеться без глядачів та з суворим дотриманням карантинних вимог!

Ukrainian Medical Masters Team

Організатор заходу – Київська футбольна асоціація медиків (президент Антон Степура), партнери – Вишнева міська рада (міський голова Ілля Діков), Києво – Святошинська районна Федерація Футболу (голова – Валерій Чалий), Клініка лікування безпліддя “Айвімед Родинне Джерело”, компанія “Electro UA”, під патронатом Всеукраїнського об’єднання “Українська Футбольна Асоціація Медиків” (президент – Олександр Балицький).

Контактна особа – Євген Слєпов, тел. +38093 4987121, e-mail: drslepoff@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *