Новини

Перемога лікарів в першій посткарантинній офіційній зустрічі

Збірна лікарів Києва з футболу

Довгоочікуване послаблення карантину призводить до поступового повернення до звичайного життя.

30 травня це відчули команди, що провели товариську зустріч на затишній “Гідропарк Арені” у Києві, що святкує цими днями свій день народження.



Супербольна арена, що приймала в себе не одну зірку європейського футболу, цієї суботи стала свідком цікавої футбольної баталії.

Як на прохання, небесна канцелярія змінила дощову погоду, що триває останні тижні, на затишний і ясний футбольний бріз.


Всім учасникам зустрічі перед початком була проведена термометрія

Збірна лікарів Києва цього дня екзаменувала суперболістів збірної команди Києва, більшість гравців якої складуть основу майбутньої збірної України з суперболу (футбол у форматі 6 на 6).


Склад команди:

Денис Юркін, Тарас Стеценко, Юрій Кривошия, Дмитро Хомяков, Сергій Данчук, Павло Дрозд, Павло Цапук, Кирило Крєтов, Антон Степура, Олександр Балицький, Володимир Олексюк, Микола Іщук


Тренерський штаб: Віктор Строкоус, Віктор Черненко та Ігор Боровик

Організаторами поєдинку виступили: Асоціація масового футболу Києва, за підтримки Київської Міської Державної Адміністрації, Української Футбольної Асоціації Медиків та під егідою Української Асоціації Футболу.



Враховуючи карантинні обмеження і неможливість присутності глядачів, була організована пряма трансляція, яку переглянула велика кількість вболівальників. А подивитись справді було на що.

Команди продемострували захопливий і непоступливий футбол, перша половина зустрічі закінчилась в суху нічию, а вже в другому таймі суперболісти порадували феєрією забитих м’ячів, штанг, перекладин та неймовірних воротарських сейвів.



Суперболісти Києва постійно збільшували тиск на ворота лікарів, але серія відмінних результативних контратак кийфамівців схоже шокувала суперників, за декілька хвилин, переможний початок Кирила Крєтова підхватив Павло Цапук, що відзначився двічі і вже 3:0 на користь лікарів.


Автор дубля у ворота супербольної збірної Києва Павло Цапук користувався попитом у журналістів після матчу

Але спокійного закінчення поєдинку було марно очікувати, київські суперболісти не бажали поступатися і двічі відзначились у воротах лікарів, здавалось, їм лише трохи не вистачило, щоб зрівняти рахунок.

3:2 на користь збірної лікарів Києва, чудовий настрій і надія на те, що вже незабаром всі ми зможемо перемогти і пандемію і нарешті, повернутися до звичного життя.



Відео поєдинку

Дякуємо всій багаточисельній родині наших вболівальників і колег за підтримку! До зустрічі офлайн!

Євген Слєпов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *