Новини

Збірна лікарів Києва бронзовий призер Farmak Challenge 2019

21 вересня 2019 року у спорткомплексі Київського Національного торгівельно-економічного університету відбувся футзальний турнір до Дня фармацевтичного працівника Farmak Challenge 2019.

У змаганнях взяло участь 6 команд, які були розділені на 2 групи. Збірна лікарів Києва потрапила у групу В з командами медичної мережі “Добробут” та Фармак 2.

У першій зустрічі лікарі здобули перемогу над командою Фармак 2 з рахунком 7:3, голи на рахунку Віктора Черненко – 3, Сергія Данчука, Михайла Палічука – 2 та Іллі Марцинюка.

У другій зустрічі кийфамівці перемогли “Добробут” 6:4, голи на рахунку Віктора Черненко – 2, Михайла Палічука, Олександра Балицького, Костянтина Таранова та Тимофія Семенюка.

Здобувши 1 місце в групі, наступним суперником лікарів в півфіналі стала основна команда “Фармак”, матч закінчився з рахунком 4:2 на користь майбутніх тріумфаторів турніру фармацевтів.

Михайло Палічук

У матчі за 3 місце лікарі знову екзаменували “Фармак 2”, цього разу перемога кийфамівців 6:2, голи на рахунку Тимофія Семенюка, Миколи Іщука, Михайла Палічука та хет-трик Павла Дрозда.

Збірна лікарів Києва

Збірна лікарів Києва здобуває бронзові нагороди, а Віктор Черненко з 5 забитими м’ячами стає кращим бомбардиром Farmak Challenge 2019.

Віктор Черненко кращий бомбардир турніру

Склад збірної лікарів Києва: Євген Слєпов, Віктор Строкоус, Віктор Черненко, Олександр Балицький, Ілля Марцинюк, Кирило Крєтов, Тимофій Семенюк, Павло Дрозд, Микола Іщук, Костянтин Таранов, Михайло Палічук та Сергій Данчук.

Павло Дрозд

Євген Слєпов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *